Tre bloggar – sen dö

Följ följande (plus min då) och tjafsa inte om saken!

Lady Dahmer.

Jag lärde känna LD genom just internetet och blev genast indragen i denna tornado av människa som samtidigt är så saklig, vettig och sylvass att man på allvar funderar på att konvertera till en eventuell sekt. Och sällan har en kompromisslöst feministisk småbarnsmorsa som bryter normer som vi andra googlar skräp skapat så mycket oerhört viktig debatt. Läs henne, håll med, käbbla emot, förälskas, förfasas. Se en stjärnbloggare och nutida feministikon födas.

The Viktor Report

Med risk för att låta… Raljerande – här har vi en väldigt ung (i sammanhanget) mediaman med brains AND heart. Viktor Barth Kron har florerat i mediebruset länge, men först på senare år har han fått den status han förtjänar. Viktor kan göra det som händer i riksdagen sexigt och spännande. Viktor kan leverera analyser om ALLT, alltid med briljans. Viktor är en fin människa. Viktor sitter inte på jävla Riche och jagar ryggkli före att faktiskt åstadkomma något, påverka, göra avtryck. Läs honom.

Zandra

Jag vet faktiskt, på riktigt, ingen som kan vara roligare i text än Zandra Lundberg. Ålands ros. Som hittar tragkomik i allt. Som vränger ut och in på sig utan att bli klet-emo eller uppenbart sympatisökande. Ibland brukar jag träna bredvid Zandra och jag har aldrig sett en mer kämpande människa. Hon VRÅLAR och frustar. Det är fan på liv och död. Det känns som att det överlag är så med Zandra. Inget menlöst mellanläge.

 

Annonser

2 thoughts on “Tre bloggar – sen dö

  1. prinsessanadia skriver:

    Läste lite av Sandras blogg, men tycker nog att Fredrik Backman är bra mycket bättre på att få till roliga texter. Har du missat honom? Annars borde han ha en plats på listan över bloggar att läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: