Rädda torrisen!

Seriöst.

Skit i alla dyra serum och köp detta. Under hundralappen på hälsokosten. Du klarar vintern mjuk, len och lycklig.

20111021-112517.jpg

Annonser

6 thoughts on “Rädda torrisen!

 1. Jennie skriver:

  Åh, måste testa – blir galen på fnaset! En fråga som jag tror du skulle vara perfekt att svara på – jag har väldigt ljus hy med rosa toner i, och använder mycket sällan smink. Nu när det börjar mörkna ute så blir jag om möjligt ännu ljusare, och får då problem med att enstaka blemmor tar tre miljarder år på sig att blekna bort. Jag vill därför prova med foundation, eller liknande, för att få en jämn färg i nyllet, men vill inte drabbas av för mörk färg/skarv-problem. Det verkar dock omöjlig när jag gått runt för att testa mig fram, kletar på insidan av handleden där jag är lika ljus, men allt ser för brunt ut. Har du tips på nåt som skulle kunna funka? Som nämnt så använder jag lite eller aldrig smink, så vill gärna klara mig med typ foundation (? eller?), mascara, läppgunk. Vääääldigt tacksam för tips. 🙂

  • cissiwallinlooks skriver:

   Jag kör mineralfoundation i puderform, tycker I.D är bra men Glo Mineral som är i fast form (kaka) är ännu bättre. Det är som ett puder men blir liksom som en foundation när man borstar på det. Ganska dyrt, men väldigt drygt och hur snällt som helst! Jag köper mitt på I am på Ringvägen (om du bor i Sthlm vill säga), Maria so jobbar där är proffs på att hjälpa en hitta rätt nyans.

 2. Em. skriver:

  Hud eller hår eller funkar det kanske på både torrishud+hårtoppar?

 3. Har morotsoljan men nu när det börjar bli kallare ute så lyckas jag ändå bli lite fnasig på vissa ställen (jag är en törris) är den här bättre? Eller du kanske inte har testat morotsoljan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: